Porsche 911 964 Carrera 2 Coupe

Prijs € 99.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Garantie
  • Handgeschakeld

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige 964 Carrera 2 Coupe aan.
Nieuw geleverd in Amerika in 1990, de onderhoudsboekjes zijn aanwezig evenals vele facturen uit de tijd in Amerika.
De Porsche is daar helaas betrokken geweest bij een verkeersongeval, waarbij een schade aan de voorzijde van de auto is ontstaan. Met deze schade is de Porsche in 2014 naar Nederland geïmporteerd. Hier is de schade professioneel hersteld. Hiervan is een fotodocumentatie beschikbaar. Daarnaast is de Porsche op dat volledig overgespoten volgens op een zeer professionele kwaliteit. De techniek is uitgebreid gerenoveerd en het interieur is volledig opnieuw bekleed. De eigenaar heeft de 964 voorzien van originele sportstoelen en deze deels bekleed met Pepita stof, wat het interieur een prachtige uitstraling geeft. Ook de matching-nummers motor en versnellingsbak zijn grotendeels gereviseerd.
De Porsche ziet er nu uit en rijdt als nieuw. neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.

*******************************************************************

We offer this beautiful 964 Carrera 2 Coupe.
Delivered new in America from 1990, the maintenance books are present as well as many invoices from the time in America.
The Porsche was involved in a traffic accident there, which resulted in front-end damage. With this damage, the Porsche was imported to the Netherlands in 2014. Here, the damage was professionally repaired. A photo documentation of this is available. In addition, the Porsche was completely repainted to a professional standard. The technology has been extensively renovated and the interior has been completely reupholstered. The owner has fitted the 964 with original sports seats and partially upholstered them in Pepita fabric, which gives the interior a beautiful appearance. The matching-numbers engine and gearbox have also been largely overhauled. New gaskets were fitted and many visual improvements were made.
The Porsche now looks and drives like new.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 180 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.