Porsche 911 964 3.6 Speedster Manual Wimbledongreen

Prijs € 239.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Handgeschakeld
  • Onderhoudsboekjes aanwezig
  • Lederen bekleding

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige en unieke Porsche 964 Speedster aan. Als een van de weinige geleverd in de kleur Wimbledongreen. 1 van de 7 ooit geproduceerd! Naast dat is het ook de meest gewilde Europese variant. Van de 931 geproduceerde 964 Speedster, waren er 522 voor de "Rdw" markt bestemd.
Altijd dealer onderhoud, de laatste keer zeer uitgebreid in onze werkplaats. Een prachtig dossier is erbij aanwezig. Beginnende met de leveringsfactuur van dealer Porsche Zentrum Nürnberg in juni 1993 toen hij nieuw was. Verder is het dossier aangevuld met vele facturen door de jaren heen.
De Speedster is tevens enkel en alleen bij Porsche dealers onderhouden, getuige ook de originele onderhoudsboekjes. Deze Speedster komt ook nog eens prachtig aanbod in het mooie boek "Porsche Speedster Legends live forever 1988-2011" van Berlin Motor Books.
Een prachtige kans om een zeer unieke Porsche aan uw collectie toe te voegen en/of juist ook vooral prachtige ritten mee te gaan maken.

Herewith we offer this beautiful and unique Porsche 964 Speedster. As one of the few delivered in the color Wimbledongreen. 1 of the 7 ever produced! Besides that it is also the most popular European version. Of the 931 units produced, 522 were destined for the "Rdw" market.
Always dealer serviced, last time very extensively in our workshop. A beautiful file is present with it. Starting with the delivery invoice from dealer Porsche Zentrum Nürnberg in June 1993 when it was new. Furthermore, the file is supplemented with many invoices over the years.
The Speedster has also been serviced only at Porsche dealers, as evidenced by the original service booklets. This Speedster is also beautifully featured in the beautiful book "Porsche Speedster Legends live forever 1988-2011" by Berlin Motor Books.
A wonderful opportunity to add a very unique Porsche to your collection and/or to take it on beautiful trips.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 180 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.