Porsche 911 3.2 Coupé *52.000 km!*PTS kleur*

Prijs € 119.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Achterruitwisser
  • Centrale deurvergrendeling

Over Porsche Centrum Gelderland

One of a kind 911 3.2 Coupe in de PTS kleur Irisblue metallic fantastisch gecombineerd met een zwart interieur met Porsche-stof op de stoelen. Slechts 52.000 km vanaf nieuw en in de gewilde 231 pk uitvoering.
Dit is een prachtige kans om een van de mooiste 3.2 Coupe's te bemachtigen die beschikbaar is.

Besteld in een PTS kleur in 1984. Iets dat veel specialer en zeldzamer was in die tijd dan tegenwoordig. De kleur staat de auto geweldig! Het interieur is zoals je mag verwachten bij deze lage kilometerstand en heeft een geweldige uitstraling met de Porsche stof op de stoelen. De 911 is nieuw geleverd in Duitsland en later door eenzelfde eigenaar naar Nederland gebracht als verhuisgoed. Hij is hier zeer lang geregistreerd geweest en is lange tijd in 1 eigendom gebleven.
Er is een prachtig dossier van zijn geschiedenis met de originele boekjes, facturen, oude registratiedocumenten en foto's.
Onlangs werd hij terug naar Duitsland geïmporteerd, dus momenteel heeft is er een Duitse registratie.

Neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.
----------------------------------------------------------------------------
One of a kind 911 3.2 Coupe in the PTS colour Irisblue metallic fantasticly combined with a black interior with Porsche-cloth on the seats. Only 52.000 km from new and in the desirable 231 bhp version.
This is a nice opportunity to collect one of the finest 3.2 Coupe’s you can image.
Ordered in a PTS colour back in 1984. Something way more special and rare than today. The colour stands out great on the car! The interior is as you would expect with this low mileage and has a great appereance with the Porsche cloth on its seats. The 911 was delivered as new in Germany and later took to the Netherlanmds by the same owner. It was registered here for a very long time and had a longtime ownership.
There is a wonderful file of its history with the original booklets, invoices, old registration documents and photos
Recently it was imported back to Germany, so at the moment it has a German title.

Please contact us for more information.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 180 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.