Porsche 911 2.7 Carrera Coupe MFI 210PK

Prijs € 199.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Handgeschakeld
  • Onderhoudsboekjes aanwezig
  • Lederen bekleding

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige 2.7 MFI Carrera aan. Een van slechts 1633 exemplaren geproduceerd van 1974 tot 1976.
Nieuw geleverd in Italië in mei 1974. Geleverd in Grandprix wit met een blauw-zwart interieur. Precies zoals hij er nu ook bij staat. Nog voorzien van zijn originele eerste vierkante Italiaanse kentekenplaten!! Van district Verese. Matching numbers motor en versnellingsbak en zelfs het originele onderhoudsboekje is nog aanwezig. Net als het originele reservewiel, originele gereedschapsset, compressor, krik en zelfs een originele lakstift.
De Carrera is in zeer originele staat, zowel het exterieur als interieur. Het chassis is ongerestaureerd, getuige de kofferruimte en het motorcompartiment, welke zich geheel in de originele tonen. Het exterieur is wel eens opnieuw gespoten.
Ook het interieur is grotendeels origineel en in een zeer mooie staat.
De Carrera is goed onderhouden. In de afgelopen jaren is de motor al een keer gereviseerd en afgelopen zomer is er zeer uitgebreid technisch onderhoud uitgevoerd in onze eigen werkplaats, getuige de factuur van bijna €40.000. Er is een lange lijst aan werkzaamheden uitgevoerd met als belangrijkste punten; groot onderhoud, nieuwe brandstofpomp met nieuwe koudstart en normale injectoren, een complete versnellingsbakrevisie, renovatie van de originele Fuchs velgen inclusief nieuwe banden.
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige en zeldzame 2.7 MFI Carrera.

We hereby offer this beautiful 2.7 MFI Carrera. One of only 1633 units produced from 1974 to 1976.
Delivered new in Italy in May 1974. Delivered in Grandprix white with a blue-black interior. Exactly as it looks today. Equipped with its original first square Italian number plate. From district Verese. Matching numbers engine and gearbox and even the original service booklet is still present. As is the original spare wheel, original tool kit, compressor, jack and even an original paint marker.
The Carrera is in very original condition, both exterior and interior. The chassis is unrestored, as evidenced by the boot and engine compartment, which are still entirely in their original paintwork. The exterior was once repainted.
The interior is also largely original and in very nice condition.
The Carrera has been very well maintained. In recent years, the engine has already been overhauled once and last summer very extensive technical maintenance was carried out in our own workshop, witness the invoice of almost €40,000. A long list of work was carried out with the main points being; major maintenance, new fuel pump with new cold-start and normal injectors, a complete gearbox overhaul, renovation of the original Fuchs rims including new tyres.
Please contact us for more information about this beautiful and rare 2.7 MFI Carrera.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 200 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Merkgarantie

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.