Porsche 911 2.4 S Targa

Prijs € 169.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Garantie
  • Lederen bekleding
  • Handgeschakeld

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige 911 2.4S Targa aan.
Destijds, in 1973, het absolute topmodel, na de 2.7 RS. Het laatste modeljaar van het iconische F-model.
In mei 1973 is de 911 geleverd aan zijn eerste eigenaar in Chicago, USA. In 2002 is de 911 naar Nederland geïmporteerd. Destijds nog altijd in een mooie en originele staat, getuige de foto's uit die tijd. Echter was er de behoefte de 911 op te knappen en is er halverwege 2006 een restauratie gestart. Rondom is de carrosserie aangepakt, kleine roestinwerkingen zijn verwijderd, grote laswerkzaamheden waren echter niet nodig gezien de zeer goede kwaliteit van de body. Aansluitend is de Porsche geheel opnieuw gespoten, wederom in zijn originele kleur zilver metallic. De techniek, met als belangrijkste item de matching-motor, is geheel gereviseerd. Van dit hele proces zijn diverse foto's aanwezig in het dossier.
Vanaf 2008 is deze Targa al bij ons in beeld. Destijds door ons ingeruild en verkocht aan de nieuwe eigenaar, ook in Nederland. Sindsdien is er diverse malen onderhoud uitgevoerd waarbij er nu net volledig groot onderhoud uitgevoerd is.

Herewith we offer this beautiful 911 2.4S Targa.
At the time, in 1973, the absolute top model, after the 2.7 RS. The last model year of the iconic F-model.
In May 1973, the 911 was delivered to its first owner in Chicago, USA. In 2002, the 911 was imported to the Netherlands. At the time, still in a beautiful and original condition, as evidenced by the photos from that time. However, there was a need to refurbish the 911 and a restoration was started in mid-2006. All around, the bodywork was tackled, small rust inclusions were removed, however, major welding was not necessary given the very good quality of the body. The Porsche was then repainted completely, again in its original silver metallic colour. The technology, with the main item being the matching engine, was completely overhauled. Several photos of this entire process are present in the file.
This Targa has been with us since 2008. At the time, we traded it in and sold it to the new owner, also in the Netherlands. Since then, it has been serviced several times, with full major maintenance having just been carried out.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 180 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.