Porsche 911 2.0S Coupe LWB

Prijs € 199.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Handgeschakeld

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij presenteren wij u een prachtige vroege LWB S Coupe uit 1968. In een super mooie staat met matching numbers en matching colours.
Nieuw is deze 911 geleverd in Zwitserland. De tijd is deze 911 daar zeer goed doorgekomen, getuige het restauratie verslag van nu inmiddels ruim 10 jaar geleden. Aan de basis stond een vrijwel geheel roestvrije body. De body is volledig gestript en alle laklagen zijn verwijderd zowel aan de binnenzijde als buitenzijde. Aansluitend heeft de body een restauratie ondergaan op hoog niveau en is de Porsche volledig opnieuw opgebouwd waarbij deze zowel optisch als technisch volledig is gerestaureerd.
De restauratie is mooi gedocumenteerd met foto's.
Neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.

Herewith we present a beautiful early 1968 LWB S Coupe. In super nice condition with matching numbers and matching colours.
New, this 911 was delivered in Switzerland. This 911 has passed the time there very well, as evidenced by the restoration report from over 10 years ago now. The basis was an almost completely rust-free body. The body was completely stripped and all layers of paint were removed both on the inside and outside. Subsequently, the body underwent a high-level restoration and the Porsche was completely rebuilt whereby it was fully restored both optically and technically.
The restoration is nicely documented with photos.
Please contact us for more information.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 200 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Merkgarantie

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.