Porsche 911 2.0 S Coupé 1969

Prijs € 184.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 911 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 911

Meer over deze Porsche 911

Opties

  • Fabrieksgarantie

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij bieden wij deze prachtige 911 2.0 S Coupe aan. Een modeljaar 1969 uitvoering en dus een van de eerste met de verlengde wielbasis voor betere rij-eigenschappen. Op 01-July 1969 is deze Porsche nieuw afgeleverd aan de eerste eigenaar in Zurich, Zwitserland.
De eerste eigenaar koos dus voor het topmodel uit de range in de vorm van deze 2.0S Coupe met de net verbeterde motor met 170PK.
Besteld in de kleur Polorood met een zwart interieur, exact zoals hij ook nu wordt gepresenteerd. Belangrijk om te melden is dat zowel de motor als versnellingsbak matching numbers zijn.
In 1999 is de 911 al geïmporteerd naar Nederland waar hij nu inmiddels alweer 25 jaar is geregistreerd. Van 2012-2014 is de Porsche uiteindelijk grondig gerestaureerd door een bekende Porsche specialist in Nederland. Deze restauratie is mooi gedocumenteerd getuige foto's en een gemaakt restauratie boekwerk.
Het interieur is naderhand voorzien van Recaro sportstoelen, een houten stuurwiel en lichte rallye-equipment in de vorm van een tripmeter. Deze is zo ingebouwd dat hij makkelijk gedemonteerd kan worden. Er zijn geen gaten geboord. Tevens is het originele stuurwiel ook aanwezig.
Een prachtig en zuiver exemplaar van de iconische klassieke 911.
Neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.
****************************************************************
We hereby offer this beautiful 911 2.0 S Coupe. A 1969 model year version and therefore one of the first with the extended wheelbase for better driving characteristics. On 01-July 1969, this Porsche was delivered new to its first owner in Zurich, Switzerland.
So the first owner chose the top model in the range in the form of this 2.0S Coupe with the newly improved engine with 170HP.
Ordered in the colour Polored with a black interior, exactly as it is also presented today. Important to mention is that both the engine and gearbox are still matching numbers.
Back in 1999, the 911 was imported to the Netherlands where it has now been registered for 25 years. From 2012-2014, the Porsche was finally thoroughly restored by a well-known Porsche specialist in the Netherlands. This restoration is well documented with photos and a restoration booklet.
The interior was subsequently fitted with Recaro sports seats, a wooden steering wheel and light rally equipment in the form of a trip meter. This has been fitted so that it can be easily dismantled. No holes have been drilled. Also, the original steering wheel is also present.
A beautiful and pristine example of the iconic classic 911.
Please contact us for more information.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 200 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.