Porsche 356 Pre A 1500 Speedster

Prijs € 499.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 356 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 356

Meer over deze Porsche 356

Opties

  • Garantie
  • Handgeschakeld

Over Porsche Centrum Gelderland

Hierbij presenteren wij u deze prachtige 356 Speedster.
Met recht kunnen wij zeggen een van de mooiste die wij ooit hebben gezien.

Tot in detail correct en origineel gerestaureerd. Met als belangrijk element dat er zoveel als mogelijk gebruik is gemaakt van originele authentieke onderdelen, bijvoorbeeld tot zelfs de schroeven aan toe. Absoluut concours kwaliteit.

Een Pre A 1500 Speedster. Toegestaan om ingeschreven te worden bij de Mille Miglia Een perfecte kandidaat om hiermee aan deel te nemen.

Prachtig gepresenteerd in zijn originele kleursamenstelling in wit met rood interieur. Ook hier tot in detail correct gerestaureerd. De carrosserie presenteert zich prachtig in de witte lak met strakke pasnaden. Alles is gespoten met gecertificeerde kleuren en producten van Glasurit.
Verder gaat het in het prachtige interieur. De rode kunstlederen speedster stoelen met witte bies, de rode boucle tapijtenset, de zwarte Speedster-kap met rode tonneau. Het beige stuur en bedieningsdelen. Alles exact naar het origineel, zoals ook genoteerd staat in zijn Reutter certificaat.
Ook de techniek is volledig op dit niveau aangepakt. Van motor, tot brandstofsysteem, de versnellingsbak, het onderstel, de remmen, de stuurinrichting en de electra.
De motor en versnellingsbak zijn niet matching number, wel zijn deze beide van het correcte type en zeer dicht genummerd bij de originele delen. Belangrijk hierbij te melden is dat ook deze compleet origineel zijn gereviseerd.

Neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.
***********************************************
We hereby present to you this beautiful 356 Speedster.
We can rightly say one of the most beautiful we have ever seen.

Correctly and originally restored down to the smallest detail. With as important element that original authentic parts have been used as much as possible, for example even the screws. Absolutely concours quality.
A Pre A 1500 Speedster. Allowed to be entered at the Mille Miglia A perfect candidate to participate with this.
Beautifully presented in its original colour scheme in white with red interior. Correctly restored in every detail here too. The bodywork presents itself beautifully in the white paint with tight seams. Everything has been painted with certified colours and products from Glasurit.
It continues in the beautiful interior. The red leather Speedster seats with white piping, the red boucle carpet set, the black Speedster hood with red tonneau. The beige steering wheel and controls. Everything exactly to the original, as also noted in its Reutter certificate.
The technique has also been completely done at this level. From engine, to fuel system, gearbox, chassis, brakes, steering and electrics.
The engine and gearbox are not matching numbers, though both are of the correct type and very close numbered to the original parts. Important to note here is that these too have been completely original rebuilt.

Please contact us for more information.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster, Macan en Taycan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 180 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.