Porsche 356 A Coupe Continental 1500

Prijs € 299.900
Vraag offerte aan Stel een vraag Download brochure
Deze Porsche 356 staat bij
Porsche Centrum Gelderland
Ressenerbroek 2
6666MR Heteren
+31-263560911
info@porschecentrumgelderland.nl
Deel deze 356

Meer over deze Porsche 356

Opties

  • Lederen Bekleding

Over Porsche Centrum Gelderland

De Continental is een zeldzame Pre A Porsche die slechts voor iets meer dan een jaar werd geproduceerd. Net als zo vele succesvolle marketing ideeën van die tijd, het kwam uit het brein van Max Hoffman van Manhattan Motors (de man die de wereld ook de 356 Speedster en de Mercedes bracht 300SL 'Gullwing' bracht). Zijn idee was om een extra luxe auto te verkopen van de laatste resterende pre-A 356 modellen.
Alle Continentals zijn geleverd met de grotere 1500cc motor en zijn in principe voorzien van alle opties. Deze 356 is gemakkelijk herkenbaar aan de iconische Continental modelaanduiding op de zijkant van het voorscherm.
Deze 356 Continental is nieuw geleverd door Manhattan Motors en kwam dus bij de bron vandaan. De auto is uitgevoerd in de correcte exterieurkleur Jade groen en beige lederen bekleding en komt met een zeer uitgebreide documentatie. Waaronder bijvoorbeeld de originele aankoopbevestiging en een Porsche birth certificate.
De auto is in een goede rijdende conditie en heeft recent deelgenomen aan de befaamde Mille Miglia. Daar bleek het een geduchte tegenstander te zijn voor de grotere snelle auto’s in de heuvels van Toscane.
Dit is echt een auto om op de weg van te genieten.

The Continental is a rare Pre A Porsche which was only produced for little over a year.
Like so many successful marketing ideas of the time, it came from the German company’s North American importer, Max Hoffman (the man who also brought the world the 356 Speedster and the Mercedes 300SL ‘Gullwing’). His idea was to make extra luxurious car to sell the last remaining pre-A 356 models.
All Continentals where delivered with the larger 1500cc engine and where basically full option cars. This 356 is easily recognisable by its iconic Continental model designation on the side of the front fender.
This particular example has been delivered by Manhattan Motors which was the dealership of the creator of the Continental. And is offered in its original paint and interior scheme. The car comes with a lot of extra documentation such as original purchase order and Porsche birth certificate.
The car is in great driving condition and has recently competed in the prestigious Mille Miglia where it proved to be a worthy adversary for the bigger cars through the twisty hills of Tuscany.
It’s truly car to be enjoyed on the road.

Sinds maart 2006 zijn wij exclusief Porsche dealer voor Gelderland. Ons bedrijf is centraal gelegen in Heteren aan de A50, te bereiken via de A12 en A15.
Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod van jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster en Macan.

Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben wij ook een ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Met de opening van het Porsche Classic Center Gelderland in 2015 hebben we een mijlpaal bereikt, het eerste officiële Classic Center ter wereld.

We bieden een totaalpakket van sales tot after sales. Voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches. Ook hebben we een eigen leasemaatschappij, Way2Drive. Onze haal –en brengservice door heel Nederland behoort tot onze faciliteiten.

Ons team bestaat uit ruim 100 Porsche specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied.
Specialisme en passie voor Porsches heeft meerdere malen geleid tot de titel ‘Excellente dealer’. 'Porsche Excellente dealer' betekent dat wij de meeste vakkennis en hoogste klanttevredenheid hebben op het gebied van zowel sales als after sales.
Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij zowel Porsche Centrum Gelderland als Porsche Classic Center Gelderland.

Wij zijn 24/7u telefonisch bereikbaar op +31 (0)26 3560911 voor informatie en/of vragen.

Ook interessant voor u

Onlangs bekeken

Plan hier uw route

Verkoopteam

Porsche Centrum Gelderland

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.